Halloween 2002

Vi har holdt vores første amerikanske Halloween og det blev gjort ordentligt - ikke mindst takket være Lotte, som insisterede på at købe græskar og udskære dem.

Vi havde tre flotte græskar med lys i, Lotte i hekse tøj, Lars med sod på kinderne og i hans brandmandsjakke og hjelm og Jens som Spiderman. Vores kvarter var en skuffelse og ingen kom til os. (Godt vi havde købt et ton godt slik - hæhæ!) Vi besøgte tre naboer som gav godt - men vejen var mørk og kedelig og vi var ikke imponerede. “De rige Faaborgere” (nogen af jer kender huset overfor) var så glade fordi vi kom, at de blev ved med at sige “thank you for coming” så det var helt pinligt. Vi fik en masse godt slik der.

Lidt skuffede smed vi ungerne i bilen og kørte ned til Anders og Blythe, som bor i et godt Halloween kvarter. Der fik den ikke for lidt med superflotte pyntede huse og MASSER af børn i gaderne. Vi fik på lidt over en halv time begge drengenes spande helt fyldt med slik. Jens var i stødet og ringede på og sagde "Trick or Treat" og Lars sagde noget der lignede. Det var meget sødt.  Anders havde lydeffekter og pyntet huset og andre havde røg, spindelvæv, skeletter, græskar og hekse - det var rigtig sjovt at se. Begge drenge var helt vilde og vi kørte glade og trætte hjem og så på rovet. Der var MEGET og drengene fik lov at spise lidt og kigge og røre. Blandt andet var der 34 slikkepinde, en skål bare med tyggegummi og en masse blandet slik og chokolade. Slik festen fortsætter i dag og i morgen....

En mand vi besøgte fortalte, at Spiderman er nummer 1 populær udklædning i år efterfulgt af brandmænd - vi var rigtigt med på noderne.


Hvis I kunne tænke jer billederne i bedste kvalitet så skriv lige en e-mail og vi sender originalerne.

John - 3. november 2002